tiistai 24. syyskuuta 2013

Aamupalaksi Pirunkuru



Tänään kävin aamulenkillä Tuijan kanssa. Vetkuttelin jälleen kerran sängyssä niin pitkään, että melkein tuli kiire Kesänkijärven parkkipaikalle ja kiireestä huolimatta olin ajoissa ja ruhtinaalliset pari minuuttia ennen Tuijaa paikan päällä. 

Lähdimme klo 07.07 hölkkäämään Kesänkijärven rantaa myötäilevää polkua pitkin kohti Pirunkurua. Tarkoituksenamme oli hölkätä 7,6 km pituinen Tähtipolku ja niin me myös onnistuneesti teimme. Fiksuina tyttöinä käveltiin kuitenkin Pirunkuru ylös.

Tahkokurun laavua ennen oli polku levinnyt 4-5 metrikseksi ja se oli kovin kivinen sekä juurinen. Tahkokurun laavun jälkeen polkua oli kunnostettu sorastamalla. Sitä oli aivan mielettömän mukava hölkätä, sillä koko ajan ei tarvinnut pelätä, että nilkat nyrjähtävät. Kunnostettu reitti oli todella hyvä, varsinkin kun tietää millainen se oli ennen kunnostusta. 


Melontaretki järveltä joelle

Tässä vielä kuvia parin viikon takaa, kun kävin Tiinan kanssa melomassa Äkäslompolossa (sitä samannimistä järveä) ympäri ja Äkäsjokea pitkin ylävirtaan. Tiinan mukaan meloin kuin osaava meloja, joten siitä kiitokset Tiinalle (paras opettaja ikinä), Tiinan kajakille (huippu kiva ja kiltti kajakki) ja täydellisen kevyelle ja kääntökulmaiselle melalle*. *Mulla on tämä termistö yhä hieman hukassa.




Raikasta syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti